Food Goan

Food Goan 2017

Vanaf het Food Goan-podium heeft Burgemeester Ellen Nauta-van Moorsel op zaterdag 22 juli 2017 om 16:00u de eerste aftrap geven op het vernieuwde Kaasplein in Markelo.

Het eerste evenement op Kaasplein Markelo is ‘FOOD GOAN’. Tijdens dit evenement zullen ca. 12 verschillende Foodtrucks en ‘Food’-kramen, voor het grootste gedeelte Markelose ondernemers, diverse gerechten aan de man brengen. Kom deze lekkernijen proeven en hiervan genieten in het openluchtrestaurant op het Kaasplein.

Food Goan Food Truck Festival Evenement sfeerbeeld Plan Mooi Markelo

Op deze dag staat de Stichting De Kaasfabriek Markelo er ook met een kraam tegenover het Food Goan-podium en zij biedt tussen 16.00 en 18.00 uur de mogelijkheid om binnen te kijken. Dit is met name interessant voor potentiele huurders en/of initiatiefnemers, enzovoort. Zij kunnen in en om de Kaasfabriek de beschikbare ruimtes te bekijken. Een valhelm en goede schoenen zijn verplicht, er zullen enkele valhelmen aanwezig zijn. Zij geven u graag informatie over de plannen met betrekking tot de voormalige zuivelfabriek.

food goan 2017 kaasplein plan mooi markelo

Eet smakelijk zaterdag 22 juli aanstaande, van 16:00u tot ca. 23:00u!

Zie voor een verslag: http://www.dekaasfabriekmarkelo.nl/portfolio_page/foodgoan-festival-dmd/